Hexalab Laboratorije

O nama

Laboratorija Hexalab je prva privatna zdravstvena ustanova te vrste u zemlji, osnovana u decembru 1993.godine. Iskustvo stečeno tokom preko 20 godina uspešnog rada, primena najsavremenijih metoda, kao i stručnost, posvećenost i profesionalizam svih zaposlenih uz striktnu primenu najstrožih standarda kvaliteta doveli su do toga da više od tri miliona pacijenata svoje poverenje pokloni laboratorijama Hexalab.

U laboratorijama Hexalab korisnici mogu dobiti najširi mogući spektar laboratorijskih analiza koje se rade po najsavremenijim, svetski priznatim metodama sa najkvalitetnijom i najpouzdanijom laboratorijskom opremom i reagensima vrhunskih svetskih proizvođača.
U
laboratorijama Hexalab je zaposleno preko 75 zdravstvenih radnika i saradnika, od kojih je oko 60 direktno angažovano na pripremi, izvođenju i kontroli laboratorijskih ispitivanja. Laboratorije Hexalab sarađuju sa velikim brojem zdravstvenih ustanova, i ordinacija u Beogradu i širom Srbije, pružajuci ugovorom definisane laboratorijske usluge njihovim pacijentima. Osim toga, imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji i realizaciji preventivnih, sistematskih pregleda zaposlenih u brojnim kompanijama.

Sa ponosom ističemo da smo prva privatna zdravstvena ustanova koja je ispunila sve neophodne zahteve i od avgusta 2006. god. sertifikovana prema SRPS ISO 9001:2001 standardu , a od aprila 2007. god. i akreditovana prema SRPS ISO/IEC 17025:2006 standardu.

Laboratorije Hexalab svoje usluge pružaju na 10 različitih lokacija, pri čemu dežurna laboratorija na Voždovcu, u ulici Mite Cenića 11 radi svakim danom i subotom od 07h do 22h, nedeljom od 07h do 20h

Terenska služba, u čijem sastavu je deset patronažnih ekipa, pruža usluge uzorkovanja i dostave rezultata na celoj teritoriji Beograda, Pančeva i Pazove, tokom celog dana. Transport uzoraka se vrši pod strogo kontrolisanim uslovima, poštujući domaće i svetske procedure o transportu biološkog materijala.

Rukovodeći se misijom da Hexalab postoji da bi ljudima koji brinu o svom zdravlju pružio najkvalitetnije i najpreciznije laboratorijske usluge i dao šansu da pravovremeno reaguju, težimo da se približimo svima onima kojima su naše usluge potrebne, bilo zbog dijagnostike oboljenja ili preventivnih kontrolnih pregleda. Iz tog razloga je kolektiv laboratorija Hexalabuvek tu da preciznim informacijama i tačnim rezultatima pomogne pacijentima i lekarima u dijagnostici.